Koeteltuin openingsfeest

Koeteltuin openingsfeest

OPENING:
Op zondag 11 juni openen wij feestelijk onze nieuwe speeltuin.
LET OP: i.v.m de opening is de speeltuin op 11 juni tussen 08.00 – 12.00 uur gesloten voor de opbouw en van 16.00 uur- 19.00 uur gesloten voor de afbouw.

KLEURPLATENWEDSTRIJD:
De kinderen die op één van de basisscholen of op de peuterschool zitten in Middenmeer, krijgen een kleurplaat uitgereikt. In drie leeftijdscategorieën zijn er prijzen te winnen voor de mooiste top 3 kleurplaten. Mocht uw kind in de leeftijd van 2-12 jaar wel een kleurplaat willen, maar die niet hebben gekregen, download deze HIER en druk de kleurplaat af. De kleurplaat dient voor 6 juni ingeleverd te zijn bij Laura Visser, Beukenlaan 13, Middenmeer

PROGRAMMA ZONDAG 11 JUNI:
08:00 uur – 12:00 uur : opbouw door bouwploeg. De speeltuin is gesloten voor bezoekers.
12.00 uur – 13.00 uur : veld open voor publiek. Via de ‘entree’ tent komt u het veld op. De kinderen tot 12 jaar krijgen een strippenkaart uitgereikt. Bewaar deze goed!
13.00 uur : officiële opening in/nabij de muziek tent, met medewerking van burgemeester Nawijn.
13.30 uur -16.00 uur : de verschillende tenten met activiteiten en de spellen op het veld gaan in werking.
Er is een ‘selfie’ tent (ga verkleed en gek op de foto!), een schmink tent (Yerenco en Elles komen schminken), een tent waar de kinderen met hun strippenkaart 1x  chips, 1x limonade en 1x fruit kunnen halen (zolang de voorraad strekt!). Vanuit de muziek tent zorgt DJ Merijn voor de leukste (kinder)muziek.

Over het veld verspreid staan er leuke spellen. Bij elk spel staat een vrijwilliger om u en de kinderen te helpen. Ook bij de spelletjes worden de strippenkaarten afgetekend.
Er zijn 2 springkussens, het cowboy kussen is bedoeld voor de kleintjes tot 4 jaar.
Het circus kussen van 12 meter lang is bedoeld voor kinderen van 4-12 jaar.

Toiletcabines zijn op het veld aanwezig. Er is ook een snackwagen aanwezig.

16:00 uur – einde activiteiten
16.00 uur – 19.00 uur : afbouw door bouwploeg

Laten we er met z’n allen een leuke dag van maken!
En onthoud a.u.b. dat deze hele dag mogelijk gemaakt wordt door vrijwilligers en donaties. Dit is geen officiële feestcommissie of horeca gelegenheid. 

 

Flyer Openingsfeest