Bobloos 80-90’ies Party

EINDELIJK IS HET ZOVER!!! EEN ECHT LEUK FEEST.. Lekker dichtbij…

WELKOM BIJ ‘BOBLOOS’ …

Of je nu voor, na of tijdens de jaren ’80 en ’90 bent geproduceerd…. Iedereen kent de beroemde hits uit die tijd, van artiesten als Madonna, Snap, Wham, Bon Jovi, Rick Ashley, Maxi Priest, Metallica enzovoorts…

Eenmaal binnen hoor je de beste hits, geniet je van het professionele geluid en licht van DJ Tino uit Winkel (wie kent ‘m niet?). En nog leuker: op LCD schermen worden de videoclips uit die jaren ook getoond. Een feest van herkenning!!!
Je hebt de keuze uit een aantal verse cocktails speciaal bereid door ‘Handsome Frank’.  De bar is uiteraard ook geopend voor alle andere drankjes die je wilt bestellen.

Dit is wel een hele toffe manier om te helpen geld inzamelen voor het nieuwe, gratis toegankelijke sportveld, dat we gaan bouwen in 2019 in Middenmeer. DUS KOM EN NEEM JE VRIENDEN/VRIENDINNEN MEE!!!!

ENTREE: Kaarten kun je via koeteltuinmiddenmeer@gmail.com bestellen. Geef het benodigde aantal kaarten door.
Wij beantwoorden je mail met een bestelnummer, dat zet je in de betaalomschrijving en maak je € 7,50 per bestelde kaart over naar de Rabobank rekening van Stichting Koeteltuin: NL25 RABO 0312 6028 63. Je kunt de kaarten daarna afhalen in Middenmeer de afhaallocatie staat in de mail. LET OP: je kunt 2 gratis entree kaarten winnen. Maak een selfie met de BOBLOOS flyer en post die op je Facebook pagina vergeet de #Bobloos niet! De winnaar wordt 12 maart 2018 bekend gemaakt.

WANNEER: zaterdag 17 maart 2018
WAAR: Detrabar, Brugstraat, Middenmeer
ENTREE: € 7,50 voorverkoop € 10,00 aan de deur (indien nog beschikbaar. OP=OP)

De volledige entree en een gedeelte van de opbrengst van de cocktails, wordt door Sunny en Willem van de DetraBar aan de Stichting Koeteltuin gegund. SUPER!

IMG_3369