Speculaas, Bobloos, upppppdaaaattteeee….

Speculaas, Bobloos, upppppdaaaattteeee….

TIJD VOOR EEN UPDATE…

Tot eind november 2018:
is de speculaasactie nog in volle gang. We zijn in het dorp huis-aan-huis geweest om de bestelling op te nemen. Mocht u alsnog speculaas willen bestellen, mail dan gauw naar koeteltuinmiddenmeer@gmail.com. Nu wordt onze verse speculaas gebakken en vanaf eind november gaan we de bestellingen tegen etenstijd of zaterdag overdag uitleveren. Bent u niet thuis? Kijk dan even of er een vuilniszak in uw tuin ligt (voordeur), soms verstoppen we de poppen.

Vanaf 2 november 2018: Facebook Veiling we veilen de gaafste diensten en producten van de regio! Mis het niet!

10 november 2018: we organiseren opnieuw het eighties en ninetees feest Bobloos (meer info hieronder)

Voor december staat er een partner darttoernooi op de planning… houd Facebook in de gaten voor data en informatie.

 

10 NOVEMBER 2018: BOBLOOS 2.0′ …

Of je nu voor, na of tijdens de jaren ’80 en ’90 bent geproduceerd…. Iedereen kent de beroemde hits uit die tijd, van artiesten als Madonna, Snap, Wham, Bon Jovi, Rick Ashley, Maxi Priest, Metallica enzovoorts…

Eenmaal binnen hoor je de beste hits, geniet je van het professionele geluid en licht van DJ Tino uit Winkel (wie kent ‘m niet?). En nog leuker: op LCD schermen worden de videoclips uit die jaren ook getoond. Een feest van herkenning!!!

Dit is wel een hele toffe manier om te helpen geld inzamelen voor het nieuwe, gratis toegankelijke sportveld, dat we gaan bouwen in 2019 in Middenmeer. DUS KOM EN NEEM JE VRIENDEN/VRIENDINNEN MEE!!!!

ENTREE: Kaarten kun je via koeteltuinmiddenmeer@gmail.com bestellen. Geef het benodigde aantal kaarten door.
Wij beantwoorden je mail met een bestelnummer, dat zet je in de betaalomschrijving en maak je € 7,50 per bestelde kaart over naar de Rabobank rekening van Stichting Koeteltuin: NL25 RABO 0312 6028 63. Je kunt de kaarten daarna afhalen in Middenmeer de afhaallocatie staat in de mail.
WAAR: Detrabar, Brugstraat, Middenmeer
ENTREE: € 7,50 voorverkoop € 10,00 aan de deur (indien nog beschikbaar. OP=OP)

De volledige entree wordt door Sunny en Willem van de DetraBar aan de Stichting Koeteltuin gegund. SUPER!

BOBLOOS 10nov2018 eighties nineties