Acties & Donaties

ACTIES:

Houdt onze Facebook pagina in de gaten, voor de veiling van 2019. De mooiste, gaafste, leukste diensten en producten worden geveild voor ons project!!! Doe lekker mee!

Doneren? Graag! Ons rekening nummer is:  NL25 RABO 0312 6028 63

COLLECTE BUSSEN:
In 2019 plaatsen we ze weer…alle beetjes helpen.

TEXTIEL INZAMELING:
Gooi uw oude textiel in de container bij Kluswijs! De opbrengst gaat nog steeds naar de Koeteltuin. Bedankt!

 

 

ARMBANDEN VAN NESPRESSO KOFFIECUPS:
Wij maken prachtige armbanden in sprekende kleuren. De armband weegt ongeveer 18 gram, dus het draagcomfort is hoog. U kunt zelf de kleur of kleuren van uw armband bepalen en de grootte. Een dunne pols heeft 16/17 schakels, een middelmatige pols 17/18 en een wat dikkere pols 18/19 of 20 schakels. U kunt het best even uw pols opmeten en de gewenste kleur/kleuren aan ons doorgeven. Een armband kost  € 7,50. Bestellen kan via koeteltuinmiddenmeer@gmail.com. U kunt ook een armband uitzoeken bij de Opkamer in Middenmeer.

img_0630

BEGROTING:

Er wordt geld ingezameld naar aanleiding van het benodigde bedrag, in totaal om en nabij de € 69.000,-. Dit bedrag is begroot. In het geval van de Koeteltuin is er een gedegen onderzoek, veel vrijwillige uren, een bouwtekening en verschillende offertes aan de inzameling vooraf gegaan. Het totaal benodigde sponsorbedrag is een optelsom van de volgende kosten: aanschaf sporttoestellen en montage. Het ingezamelde geld wordt beheerd door de Stichting Koeteltuin.
Daarnaast hebben wij de volledige steun van de Gemeente Hollands Kroon: Kernbeheerders René Duistermaat en Nanneke Barends.

Doneren? Graag! Ons rekening nummer is:  NL25 RABO 0312 6028 63

GIFTEN: De belastingdienst heeft ons aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daarom vallen giften, erfstellingen en legaten aan Stichting Koeteltuin onder het nultarief van het schenkingsrecht en de successierechten. Hierdoor kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken. Als een bedrijf een niet-zakelijke betaling aan ons verricht, kan het bedrijf een beroep doen op de giftenaftrek.

SPONSORING: Als bedrijf kunt u de Koeteltuin sponsoren. U doneert geld en wij bieden u een tegenprestatie. Wij plaatsen uw logo op onze website, facebookpagina en afhankelijk van het sponsorbedrag komt uw logo op een sponsorbord op het ‘movement’ veld. Wij kunnen u voorzien van een factuur. Neem hiervoor contact op met koeteltuinmiddenmeer@gmail.com of bel met J. Zwartveld 06-14664968.

Dit zijn de afgeronde acties:

10 NOVEMBER 2018: ‘BOBLOOS’ 80’S EN 90’S FEEST IN DE DETRA BAR
De beste dansplaten, geluid en licht door DJ Tino uit Winkel. Geniet mee van de muziek videoclips die de danceclassics vergezellen en gil ‘OH JA’ bij elke plaat uit je jeugd. Leef je uit of waag een voorzichtig dansje… en ……je hebt geen BOB nodig om thuis te komen….eindelijk een leuk feest in het dorp!
Kaarten in de voorverkoop € 7,50 via koeteltuinmiddenmeer@gmail.com en aan de deur € 10,00. KLIK HIER VOOR MEER INFO

SEPTEMBER-NOVEMBER 2018:
Vanaf september tot en met eind november kunt u speculaaspoppen kopen. Deze heerlijke vers gebakken 500 gr zware en 50 cm lange speculaaspoppen komen in een leuke geschenkdoos. Voor meer informatie over bestellen klik hier.